OBRES

Cal Marçal fa una crida a la població per recuperar el Camí de la Via i la Font de la Granja

La jornada de recuperació tindrà lloc el proper dissabte 27 de març a les 8 del matí

per Roger Simon , 25 de març de 2021 a les 16:44 |
Camí de la Via amb taules de pícnic virtuals | Ajuntament de Puig-reig
L’Associació de Veïns de Cal Marçal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puig-reig, impulsa una jornada de recuperació del Camí de la Via i la Font de la Granja. Serà el proper dissabte 27 de març. El punt de trobada serà el parc infantil (antiga petanca) de la colònia Marçal a les 8 del matí.

Els impulsors fan una crida perquè el veïnat sigui el protagonista d’aquesta actuació en diferents tasques per recuperar aquest camí. Des de l’Associació es demana als assistents que portin eines, desbrossadores, dalls, aixades, pales i tot el que pugui ser d’utilitat.


El regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament del municipi, Jesus Subirats, ha informat a NacióBerguedà que “es vol recuperar 1 quilòmetre de l’antiga via on passava el tren i la zona de la Font de la Granja”. Per tant, l’objectiu de la jornada és recuperar ambdós espais i que properament siguin transitables per tothom. Subirats ha conclòs que “es treballarà conjuntament amb l’Associació de Veïns de Cal Marçal per també col·locar-hi taules de pícnic i un seguit de bancs en el transcurs de la via”.

Aquesta actuació prosseguirà a la que es va fer realitat fa dos anys amb la col·locació de baranes de fusta al pont que travessava la via del tren.

 

 

Participació