1 de 10
ESPORTS

Avià subvencionarà els esportistes del municipi per potenciar la pràctica esportiva

Hi podran optar els esportistes no professionals que participin en competicions individuals d’abast provincial, nacional, estatal o internacional

Ple de març d'Avià | Ajuntament d'Avià
per Redacció, 24 de març de 2021 a les 17:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple de l’Ajuntament d’Avià va aprovar aquest dilluns la regulació de les subvencions als esportistes no professionals del municipi que participin a nivell individual en competicions d’abast provincial, nacional, estatal o internacional. L’objectiu principal d’aquesta regulació és donar recursos als esportistes avianesos per potenciar la pràctica esportiva de competició. En molts d’aquests casos els esportistes tenen dificultats econòmiques per acomplir les seves tasques i d’aquesta manera el consistori pot col·laborar, per exemple, en els desplaçaments per entrenar o competir.

Per poder acreditar que són esportistes de nivell i que poden optar a la subvenció hauran de complir tres requisits: ser esportistes empadronats a Avià, participar en competicions esportives a nivell individual i que no siguin esportistes professionals.


Per poder fer front a aquesta ajuda, l’Ajuntament d’Avià compta en el pressupost de l’any 2021 amb 10.000 euros i ha establert uns criteris de puntuació que se sumaran en base a diferents variables de cada esportista. En base a la puntuació obtinguda, s’assignarà 30 euros per punt obtingut, amb un màxim de 1.950 euros per persona i any. Els criteris de puntuació son els següents:

- Esportistes federats: 5 punts


- Esport de base de 5 a 15 anys: 5 punts

- Esport adaptat amb minusvalidesa: 5 punts

- Competicions a nivell provincial: 5 punts

- Competicions a nivell de Catalunya: 10 punts

- Competicions a nivell estatal: 15 punts

- Participar en un programa de tecnificació/alt nivell: 20 punts

Com a contrapartida a la subvenció atorgada, l’esportista becat s’haurà de comprometre a fer activitats sobre esport al municipi, com per exemple xerrades, participació en programes escolars i altres activitats pactades.

El termini de presentació de les sol·licituds serà des de la data de publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona fins el 30 d’octubre de 2021. Qualsevol sol·licitud presentada fora de termini no serà admesa a tràmit. Per a la presentació de sol·licituds, caldrà utilitzar el model elaborat específicament per a aquesta convocatòria, que estarà a disposició de les persones interessades a la web municipal www.avia.cat i a l’oficina d’atenció al públic.
 

 

Participació