El Grup de Defensa de la Natura i Piolet Negre recullen 26 bosses d’escombraries en menys de dues hores a la Font Negra

Des de l’entitat consideren “totalment inadmissible” aquesta quantitat de deixalles en un entorn natural

Redacció
22 de març del 2021
Actualitzat a les 17:44h
Deixalles que es van recollir a la zona de la Font Negre
Deixalles que es van recollir a la zona de la Font Negre | Grup de Defensa de la Natura del Berguedà
Aquest any 2021, el Grup de Defensa de la Natura del Berguedà celebra els seus 30 anys d’història com a entitat i per commemorar-ho han organitzat diferents activitats durant la primavera. El primer d’aquests actes ha estat la recollida d’escombraries a la zona de la Font Negre, que es va dur a terme el passat dissabte 20 de març juntament amb l’entitat excursionista Piolet Negre.
 
El resultat va ser que en menys de dues hores es van recollir un total de 26 bosses d’escombraries. Entre la brossa recollida hi predominaven els residus de plàstic, però també es van recollir ampolles de vidre, rodes de cotxes i, fins i tot, un matalàs. Des de l’entitat consideren “totalment inadmissible” aquesta quantitat de deixalles en un entorn natural, fet que demostra “la manca de sensibilitat ambiental d’una part de la població”.
 
Les properes activitats que ha organitzat el Grup de Defensa de la Natura seran una caminada de reconeixement de plantes i els seus usos remeiers i culinaris a Borredà, que es realitzarà el 25 d’abril, i una sortida d’anellament d’ocells a Cal Rosal el 30 de maig