L’Espai Jove de Puig-reig inicia un nou servei d’assessorament i orientació formativa i laboral

Les sessions es faran sota demanda i de manera individualitzada per complir amb totes les mesures de seguretat per a la prevenció de la Covid-19

Redacció
22 de març del 2021
Actualitzat a les 11:07h
Nou servei d’orientació formativa i laboral per als joves
Nou servei d’orientació formativa i laboral per als joves | Espai Jove de Puig-reig
L’Espai Jove de Puig-reig –que encara continua tancat al públic per les restriccions Covid-19- inicia un servei d’assessorament i orientació dirigida a joves que tinguin interès a conèixer les opcions de futur que tenen a l’hora de seguir amb la seva etapa educativa i laboral.

La dinamitzadora juvenil de l’Espai Jove de Puig-reig, Cristina Subirana, serà l’encarregada d’oferir aquest servei, personalitzat i a mida, segons les necessitats i les demandes de cada persona. Tal com ha explicat Cristina Subirana, “en l’etapa de l’adolescència, sobretot quan s’acaben els estudis d’ESO, sorgeixen molts dubtes sobre quin ha de ser el futur dels joves a nivell formatiu i laboral”. Tot i que els instituts ja ofereixen aquesta possibilitat d’assessorament, Subirana destaca que aquesta proposta és un pas més per aconseguir arribar a com més joves millor. “Ho plantegem com una eina més, perquè volem que quedi clar que hi ha moltes opcions a seguir: batxillerat, cicles formatius, universitat, cursos no reglats, la recerca de feina”.

Les sessions es faran sota demanda i de manera individualitzada, per complir amb totes les mesures de seguretat per a la prevenció de la Covid-19. Les visites seran dilluns, dimarts, dimecres o divendres en horari de tarda, a concretar. Per a sol·licitar una trobada cal fer-ho a través de l’Instagram de l’Espai Jove de Puig-reig (@espaijovepuigreig) o a través del correu electrònic [email protected].
 
Arxivat a