EQUIPAMENTS

Gironella crearà un espai de «coworking» municipal

L’espai s’ubicarà a l’antiga llar d’infants de Viladomiu Nou, del qual ja se n’han licitat les obres

per Redacció, 19 de març de 2021 a les 16:27 |
L'espai s'ubicarà a l'antiga llar d'infants de Viladomiu Nou | Ajuntament de Gironella
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Gironella ha obert la licitació per l’adequació de l’antiga Llar d’Infants de Viladomiu Nou per tal de crear un espai de coworking municipal que comptarà amb 2 despatxos individuals, dues sales de reunions, zona de treball comuna i una zona de cocreació. En total, es preveu que simultàniament hi puguin treballar fins a 10 persones emprenedores o professionals liberals.
 

Lluís Vall, regidor de Polítiques de talent i innovació, explica que la reforma de l’espai pretén generar un nou equipament que permeti oferir un espai de treball als joves emprenedors del municipi, captar professionals liberals d’altres punts del país que puguin teletreballar i identifiquin Gironella com un entorn de serveis i ben comunicat per establir-s’hi, així com també per crear sinèrgies entre els diferents perfils de persones que s’hi vagin incorporant.

L’actuació té un cost de 152.477,04€ i les empreses interessades poden presentar la documentació fins el 24 de març a través del perfil del contractant. L’Ajuntament disposa d’una subvenció de gairebé 25.000€ provinents del programa Leader i està pendent de la resolució de diverses subvencions per aconseguir més finançament.

 

Participació