La Pugo Regis Trail finalment se celebrarà el 28 de març

El format seguirà sent de dues curses i no es podran oferir les curses infantils

Redacció
19 de març del 2021
Actualitzat a les 15:54h
La sortida es farà des de l’emblemàtic Castell de Puig-reig
La sortida es farà des de l’emblemàtic Castell de Puig-reig | Pugo Regis Trail
La Pugo Regis Trail, que estava prevista pel 14 d’aquest mes però les restriccions del moment van impedir-ne la realització, serà finalment el 28 de març. Començarà a les 9:00h del matí i es disputarà al nucli de Puig Reig. 

El format de la Pugo Regis Trail seguirà sent de dues curses: la cursa llarga tindrà una distància de 24 quilòmetres i de 1000 metres de desnivell positiu, el qual, presenta petites variacions respecte al recorregut de l’edició anterior. La seguirà la cursa curta amb una distància de 14 quilòmetres i de 575 metres de desnivell positiu, que també presentarà petites modificacions de traçat. Enguany, no es podran oferir també les curses infantils, tot i que esperen recuperar-les en la propera edició.

Els corredors tindran l’oportunitat de gaudir d’un territori que transcorrerà en la seva major part per un terreny ple de corriols tècnics i ràpids. A més, des de l’organització s’ha volgut aprofitar el format d’aquest esdeveniment per donar a conèixer espais del patrimoni cultural i industrial del municipi, com per exemple, la sortida es farà des de l’emblemàtic Castell de Puig Reig. També es passarà punts com el pont i l’església de Periques i part de les colònies industrials.

L’equip de Cquie Trail s’adapta a les circumstàncies actuals i disposaran de tots els protocols i actuacions necessàries per complir amb les exigències sanitàries que la situació demana. Les mesures establertes pels òrgans de seguretat del país s’aplicaran estrictament a la cursa. Algunes de les mesures seran les sortides que es faran per calaixos, les inscripcions tindran lloc en dos dies, el dissabte per la gent del Berguedà i propers, i el diumenge per la gent de fora. L’arribada es disputarà sense aglomeracions i només hi haurà 2 avituallaments d’emergència.

Una setmana abans de l’esdeveniment es posarà a disposició del corredor tota la informació
necessària referent als protocols sanitaris i d’actuació en cada moment de la cursa, per garantir així la màxima seguretat i comoditat del corredor.

Tots els inscrits tindran una bossa del corredor amb obsequi, a un preu reduït, que va dels 12 € la participació en la cursa curta, i 21 € per la cursa llarga. A més, aquells que ho vulguin tindran l’oportunitat de fer un donatiu a l’entitat SENSE POR, una entitat de Puig-Reig que treballa amb projectes per ajudar a investigar malalties com el càncer de mama, càncer infantil o dol perinatal. Les inscripcions, així com la consulta d’informació es poden fer a través del web PUGO REGIS TRAIL.
 
Arxivat a