Les associacions de veïns s'han reunit amb l’equip de govern per abordar el tema de les pintades del 8M a Berga

Des de les associacions valoren positivament la predisposició de l’equip de govern a reunir-se i intentar solucionar els problemes de la ciutat, però lamenten falta de fermesa davant aquest tipus de bretolades

19 de març del 2021
Actualitzat a les 12:27h
Aquesta setmana representants de les associacions de veïns de Berga es van reunir amb l’equip de govern de la ciutat per abordar el tema de les pintades i bretolades ocorregudes a la vigília del 8M. Fonts de les associacions veïnals expliquen que valoren molt positivament el fet que des del consistori se’ls hagi escoltat, però lamenten que no es vulgui actuar contra les persones que van fer-ho i que han generat una despesa important en tasques de neteja.

Els representants de les associacions consideren que “si n’actua contra aquesta gent, es legitima a qualsevol persona que fa bretolades a la ciutat i se’ls dona llum verda a què actuïn impunement”. A més, consideren “molt greu” el fet que s’atemptés contra el patrimoni històric de la ciutat i s’assenyalés algun comerç de la ciutat.

Expliquen també que, abans de recórrer a la policia o a l’ajuntament, intenten solucionar els problemes des de les mateixes associacions fent pedagogia, però creuen que en aquest cas no és suficient. “Quan les bretolades són així d’importants i assenyalen persones creiem que s’ha d’actuar amb més força per no legitimar la impunitat”. Finalment, van acordar que l’equip de govern els presentarà una proposta i es tornaran a trobar d’aquí un mes.  
Arxivat a