EMPRESA

L’ACEB espera fer créixer les relacions amb la Catalunya Central amb el reforç de la presència berguedana a la junta de la Patronal Metal·lúrgica

La patronal berguedana celebra que Joan Ramon Perdigó, director de Montajes Rus, associada a l’ACEB, sigui el nou president del col·lectiu

per Redacció , 18 de març de 2021 a les 18:46 |
Façana de l'ACEB. | ACEB
L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) ha explicat en un comunicat que celebra que Joan Ramon Perdigó, director de l’empresa berguedana Montajes Rus SA, associada a l’ACEB, sigui el nou president de la junta de la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central. A banda de la presidència, tres empreses berguedanes més formaran part de l’òrgan executiu de la patronal com a vocals: Gual Steel SL, Molles Malé SL i Soldeber SL.

Des de l'ACEB esperen que la presència berguedana dins de la Patronal Metal·lúrgica serveixi per reforçar la tasca iniciada d’enfortir llaços amb les patronals de la resta de territoris de la Catalunya Central. La patronal berguedana vol continuar teixint acords intercomarcals amb el Bages i la resta de comarques del territori. “Ens hem de posar d'acord i compartir projectes i propostes”, ha assegurat el president de l’ACEB, Josep Maria Serarols.


“Hem de connectar el Berguedà amb el seu entorn més proper i cal posar èmfasi amb la connexió entre el Berguedà i el Bages i en un futur amb Osona”, afegeix Serarols. Des de l’ACEB consideren que el “lideratge ha de ser compartit entre les comarques i no en forma de subordinació d’una vers l’altra” i ja des de l’anterior junta de la patronal “hi ha hagut una ferma voluntat de fer-ho visible”.

 

Participació