Berga obre el termini per participar a l’exposició Memorial Jacint Codina

La mostra col•lectiva de pintors i pintores berguedans es reprèn enguany després que l’any passat no es pogués celebrar a causa de la pandèmia

Redacció
18 de març del 2021
Actualitzat a les 17:45h
L’Ajuntament de Berga ha obert el termini per presentar les obres a la 70a edició de l’exposició de pintors i pintores berguedans Memorial Jacint Codina després que l’any passat no es pogués realitzar a causa de la pandèmia. La mostra està impulsada per l’àrea de Cultura de l’ajuntament amb la col·laboració de les entitats Verdaguer 7 i Dones Art i es portarà a terme del 2 al 25 d’abril al Convent de Sant Francesc. Aquesta exposició s’ha convertit en el punt de trobada d’artistes vinculats a les arts plàstiques i que alhora els permet compartir les seves obres amb el gran públic.

El consistori ha explicat en un comunicat que els i les artistes que vulguin formar part de la mostra exposant les seves obres hauran de comunicar-ho a l’àrea de Cultura. Per fer-ho, caldrà enviar un correu electrònic a cultura@ajberga.cat o trucar al telèfon 600 463 398 (de dilluns a divendres de 9h a 13h) indicant el nom complet de l’artista i el títol del quadre abans del dimecres 24 de març. El lliurement de les obres al Convent de Sant Francesc es realitzarà el 29 de març de 18:30h a 20:30h i el 30 de març d’11:30h a 13:30h.

L’organització del certamen recomana a les persones participants que les obres siguin de recent creació “en la mesura que sigui possible” i demana que els quadres es presentin sense marc o bé amb marc molt lleuger i que incorporin els suports per poder ser penjats.

L’exposició es podrà visitar del 2 al 25 d’abril els matins de dissabte i diumenge d’11h a 14h i les tardes de divendres, dissabte i diumenge de 17h a 20h. L’accés a les obres d’aquesta exposició és gratuït. Finalment, els i les artistes podran recollir els seus quadres el 26 d’abril de 18:30h a 20:30h i el 27 d’abril d’11:30h a 13:30h.
 

Cartell del Memorial Jacint Codina Foto: Ajuntament de Berga

Arxivat a