COMERÇ

La campanya «Gironella la teva botiga» finalitza amb més de 87.760 euros d’impacte sobre el comerç local

Hi ha participat un total de 57 establiments dels 125 que complien els requisits

per Redacció , 18 de març de 2021 a les 11:57 |
Part dels recursos sobrants es destinaran a la campanya de comerç local d’aquest diumenge | Ajuntament de Gironella
La campanya de promoció del comerç local Gironella, la teva botiga ha finalitzat amb el 86,66% dels vals entregats gastats, el que representa un total de 18.215 € en compres assumits per l’Ajuntament de Gironella. En total es van entregar 1.051 talonaris amb 4 cupons de 5 euros de descompte a famílies del municipi i a través dels sorteigs realitzats a les xarxes socials del consistori.

Santi Felius, regidor de Promoció Econòmica, explica que la campanya ha tingut un impacte mínim aproximat de 87.760 € tenint en compte la compra mínima exigida tant per aconseguir el talonari com per bescanviar els cupons. Felius afegeix que han participat un total de 57 establiments dels 125 que complien els requisits.


La campanya comptava amb un pressupost de 43.000 €, que no s’ha exhaurit. Els diners restants, però, “s’invertiran en accions similars per impulsar el comerç de proximitat”, comenta el regidor. La primera serà aquest cap de setmana, en el marc de la Fira del Motor. L’Ajuntament ha repartit 400 vals de 5 € de descompte als comerços, bars i restaurants que aquest diumenge obriran les seves portes perquè els puguin entregar als clients. Els establiments repartiran els vals per les compres realitzades de dijous a dissabte (fins a esgotar existències), i es podran bescanviar el diumenge 21 als comerços que estiguin oberts.
 

 

Participació