CiU de la Pobla proposa crear una regidoria de Fires, Comerç i Consum

Vicenç Linares explica les novetats del programa electoral i presenta la llista

Redacció
11 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:48h
El candidat a l'alcaldia de CiU, Vicenç Linares, a l'acte d'inici de campanya
El candidat a l'alcaldia de CiU, Vicenç Linares, a l'acte d'inici de campanya | CiU

Convergència i Unió (CiU) de la Pobla de Lillet ha presentat aquest diumenge l'equip amb què concorrerà a les eleccions del 24 de maig, en un col·loqui entre l'alcalde i cap de llista, Vicenç Linares, i el membre de les Joventut Nacionalistes de Catalunya (JNC) i candidat a Calella, Josep Grima. En aquest, Linares va anar exposant davant d'una trentena de persones diversos punts del programa electoral, entre els quals crear una regidoria adjunta de Festes, Comerç i Consum. 

Segons han manifestat en un comunicat, aquest és un dels “grans punts” del projecte convergent al municipi, una novetat que pretén tirar endavant noves fires i accions turístiques que, d'altra banda, estimulin el comerç. D'altra banda, CiU també es planteja millorar la transparència de l'Ajuntament fent públiques a la pàgina web les retribucions de l'alcalde i els càrrecs electes, i crear una Taula d'Empreses del poble, on es puguin debatre propostes i accions conjuntes entre els diversos sectors de producció i comerç.

Durant l'acte, també s'ha fet referència al Pla de Barris, i s'han posat sobre la taula diferents propostes sobre serveis socials, ensenyament, cultura i el futur del pavelló. Pel que fa a Joventut, s'ha plantejat realitzar un Punt d'Informació juvenil, així com un Punt d'Informació virtual amb pantalla tàctil per poder atendre les necessitats del turisme les 24 hores. 

Acompanyant Linares, la llista de CiU a la Pobla de Lillet es completa amb Josep Salvador Casals, Joan Josep Penas, Santi Soler, Alfonso Sanz, Albert Linares, Agustí Chinchilla, Bruna Ventura, Jaume Comaposada, Enric Soto, Ramon Molina i Josep Casanova. 
 

Resultats de les eleccions municipals 2011 al Berguedà, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a la Pobla de Lillet, 2007 i 2011


Candidatura de CiU a la Pobla de Lillet Foto: CiU