El Consell Esportiu del Berguedà reprendrà les competicions dels Jocs Esportius Escolars

Tal com recomana el PROCICAT, les competicions començaran després de Setmana Santa

Redacció
16 de març del 2021
Jocs Esportius Escolars de Catalunya
Jocs Esportius Escolars de Catalunya | UCEC
Després de mesos d'aturada, els consells esportius reprendran, entre d'altres els Jocs Esportius Escolars de Catalunya on participen infants, joves i adolescents en edat escolar.

Aquesta represa es realitzarà primerament en l'àmbit comarcal i en l'àmbit que compren la regió sanitària, la qual evitarà desplaçaments llargs. Per últim, i si la situació sanitària millora es reprendran les finals nacionals dels Jocs Esportius.

Els Consells Esportius de Catalunya no reprendran les competicions fins passada la Setmana Santa, tal com recomana el PROCICAT. Dins aquestes competicions podran prendre part tots els esportistes que tinguin la llicència del consell esportiu en vigor.

S'ha decidit prioritzar el benestar dels seus esportistes i apostar per recuperar l'activitat esportiva com un primer pas per recuperar la normalitat i és per això que en totes les competicions, tant d'equips com individuals, s'haurà de seguir el Protocol de represa de les activitats esportives de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, on queden definits tots els aspectes relatius a les inscripcions, grups estables, traçabilitat i ús de les instal·lacions, així com de la mascareta i accions a fer davant d'un possible cas positiu.