Les accions solidàries del 14-M recapten més de 15.000 euros

Els diners recaptats contribuiran al finançament de l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà

15 de març del 2021
Actualitzat a les 19:28h
Programa emès per Televisió del Berguedà
Programa emès per Televisió del Berguedà | Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà via Twitter
El Berguedà s’ha bolcat amb la marató solidària per a l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà. El 14-M va tancar la jornada amb un programa emès en directe per Televisió del Berguedà i amb 15.768,5 euros recaptats. La majoria de les activitats, que van començar a principis de març, seguiran actives fins a final de mes, amb la qual cosa la recaptació final augmentarà. Així, doncs, qui ho desitgi podrà seguir participant a les caminades solidàries, podrà seguir fent donacions a través de Bizum al telèfon +34 606 13 01 04, encarregar pastissos solidaris als forns de Pabevsa, comprar xocolata solidària, deixar el canvi a les guardioles dels comerços de la Federació del Comerç Berguedà i visitar i comprar, durant aquesta setmana, els dibuixos fets pels usuaris de l’associació.  

En el programa emès per Televisió del Berguedà es van donar a conèixer les accions i serveis de l’entitat, les activitats realitzades les setmanes prèvies, es va poder gaudir de diferents actuacions en directe i es van donar a conèixer els guanyadors de les subhastes artístiques.

La gerent de l’associació, Ester Comellas, ha valorat la jornada molt positivament “perquè va haver-hi molta participació des de tots els àmbits. Estem molt contents”. Comellas s’ha mostrat molt agraïda per la implicació que va mostrar la gent de la comarca i pel resultat del programa emès per Televisió del Berguedà, que “ens va donar molta visibilitat i va tenir una audiència molt alta”. A més, ha afegit que “veure com tanta gent et dona suport reconforta moltíssim i ens veiem molt més responsables de la feina que hem de fer perquè veiem que la gent de la comarca vol que l’entitat tiri endavant”.