Gironella realitza millores a equipaments esportius municipals

Les actuacions s’han centrat al camp de futbol i al pavelló esportiu

Redacció
12 de març del 2021
Actualitzat a les 20:30h
Seients del camp de fubol
Seients del camp de fubol | Ajuntament de Gironella
L’Ajuntament de Gironella està finalitzant les actuacions de millora a la zona esportiva del municipi, que afecten el camp de futbol i el pavelló esportiu. Pel que fa al camp de futbol, s’han instal·lat 200 seients a la zona de tribuna, 30 seients a la zona de la banqueta, s’han col·locat més de 100 metres d’espuma de protecció a les cantonades que envolten un dels laterals i s’han renovat les trompetes de megafonia. A més, a finals d’any ja es va fer una neteja general de tot el camp de futbol i de les reixes de desguàs perimetral i es va raspallar la gespa per redistribuir i descompactar el cautxú, així com eliminar els possibles sots per protegir el fil de gespa i evitar que es trenqui.
 
Paral·lelament, s’ha finalitzat la reparació del parquet del pavelló municipal, al qual s’han substituït un total de 250 metres quadrats, s’han creat dos magatzems per tal que les entitats esportives puguin desar-hi el material i s’ha pintat part del vestíbul.
 
Miquel Serra, regidor d’Esports, explica que aquestes actuacions permetran millorar la qualitat de les instal·lacions esportives municipals i se sumen a les accions de millora que s’han fet els últimament, com ara la instal·lació d’una marquesina al camp de futbol municipal o la calefacció de gas al pavelló.
 
 
Arxivat a