Els Mossos detenen un home per sis robatoris en un mateix domicili del Berguedà

Va aconseguir la clau de la casa i quan els propietaris no hi eren entrava a robar joies i diners

Redacció
12 de març del 2021
Actualitzat a la 13:11h
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra | Josep M Montaner
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Berga van detenir el passat 10 de març un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Berga, com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb força a interior de domicili i un delicte de furt.
 
Entre els mesos de gener i març una veïna de Castellar de N'Hug (Berguedà) va denunciar haver patit sis robatoris a casa seva on li van sostreure diners en efectiu i joies. Segons la víctima, el lladre era algú que coneixia les seva rutina diària, ja que sempre entrava poc després que haguessin marxat de casa.
 
Els mossos van obrir una investigació i van esbrinar que l'autor havia aconseguit una clau de la casa i d'aquesta manera podia entrar sense deixar pràcticament cap indici. Després de diverses gestions els investigadors van localitzar algunes de les joies sostretes i van relacionar-les amb un sospitós. Les indagacions van portar a la seva detenció el passat dia 10 a Berga.
 
Posteriorment, els mossos van fer una entrada i perquisició a la casa del detingut, on van localitzar més joies sostretes i la clau de la porta principal de la casa. També van trobar altres joies que guardava al seu vehicle. Finalment, tots els objectes recuperats es van retornar a la seva propietària. El detingut va passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga.