CiU de Bagà afirma que treballarà per a l'ocupació, la participació i el nou Estat

L'acte de presentació de la candidatura a la vila compta amb la participació d'unes 150 persones

Redacció
11 de maig del 2015
Actualitzat a les 15:38h
Després d'una primera presa de contacte a Tarradelles,Convergència i Unió (CiU) ha presentat aquest dissabte la seva candidatura a Bagà. Un equip encapçalat per Pep Llamas que, segons han anunciat, treballarà sobre tres eixos molt concrets; la cerca de polítiques que fomentin l'ocupació al municipi, la participació ciutadana en la presa de decisions i el compromís per avançar cap a un nou Estat català. 

Durant la presentació, que ha comptat amb unes 150 persones, Llamas ha agraït la bona acollida que ha rebut la seva família durant els anys en què ha viscut a Bagà. En aquest sentit, ha afirmat que aquest apreciació és, de fet, el que ha volgut retornar als vilatans, posant-se al capdavant de l'equip convergent al municipi i encapçalant un “canvi” que, segons afirma, és necessari i “il·lusionant”. No obstant això, també ha volgut deixar clar que no està sol, sinó acompanyat per tot un equip de persones, "vilatans i vilatanes", que faran que aquest projecte sigui una tasca col·lectiva.

 

Acte de presentació de CiU a Bagà Foto: CiU

En aquest sentit, Eva Álvarez ha exposast les qüestions més socials del programa electoral de CiU, entre les quals crear un Senat de Bagà; Jordi Escudero ha explicat els principals projectes per crear ocupació i ha promès 20 llocs de feina directes; Toni Ahicart ha destacat les propostes referents a mobilitat, ensenyament i obres, i Joan Noguera, ha tret pit del terme municipal, destacant la gran quantitat de recursos disponibles en el sector primari, i les possibilitats de transformar-los en propostes innovadores com, per exemple, la recuperació de la vinya.

Per a CiU de Bagà, és important la “recuperació de la il·lusió i l'empenta de canvi”. Unes necessitats que, segons destaquen, s'han anat destactant durant els últims anys i, especialment, en els darrers dies amb converses amb els veïns: “El projecte està il·lusionant a molta gent; tenim les idees molt clares, tenim el projecte i tenim l'equip que ho pot fer possible”.