VÍDEO Berga llança una campanya que posa el focus en les interaccions a través de les xarxes socials

És una peça audiovisual per prendre consciència sobre la incertesa de saber qui pot haver-hi a l’altre costat de la pantalla

Redacció
09 de març del 2021
Actualitzat a les 19:55h


Unfollow és una campanya de sensibilització adreçada als joves que posa el focus en les interaccions personals que es produeixen a través de les xarxes socials. És una peça audiovisual per prendre consciència sobre la incertesa de saber qui pot haver-hi a l’altre costat de la pantalla . Aquesta acció forma part de la campanya Vull la xarxa!, iniciativa inclosa en el projecte Vull la nit! impulsat per l'Ajuntament de Berga per promoure unes festes lliures de sexisme al municipi que s'ha estès a altres àmbits com l'entorn digital o l'esport.
 
La campanya audiovisual ha estat creada per la dissenyadora, Paula Gonfaus, i també inclou una versió musical de la cançó Fucking perfect de Pink. El vídeo ha comptat amb la participació Dúnia Bordell, Mauro Canova, Marc Canturri, Jan Cervera, Eudald Feliu, Joel Jimenez, Cesc Prat, Isaac Rosa, Judit Sitges, Gal·la Torres, Júlia Vegas i Gerard Vilardaga. La versió instrumental de la cançó ha estat interpretada per Júlia Camprubí i Miquel Escànez i compta amb les veus de Clàudia Arisó i Guillem Cardona.
Arxivat a