L’Hospital de Berga millora el protocol d’accés

Les indicacions d’accés es renovaran sempre que hi hagi un canvi de fase en la situació epidemiològica

Redacció
08 de març del 2021
El nou protocol portarà associat un codi QR amb la informació actualitzada
El nou protocol portarà associat un codi QR amb la informació actualitzada | Hospital Sant Bernabé de Berga
Per tal de garantir la màxima seguretat dels usuaris tenint en compte les circumstàncies de cada pacient, Salut Catalunya Central – Hospital de Berga ha millorat el protocol d’accés al centre. A partir d’ara, per entrar a l’hospital, els usuaris trobaran informació actualitzada, en format paper i digital, a partir d’un codi QR, que els dirà quins són els requisits i les limitacions d’accés al centre, segons en quina etapa de la pandèmia ens trobem i també en funció de l’estat del malalt que acompanyen.

A l’entrada de l’hospital, els usuaris trobaran cartells indicadors del nou protocol que portaran associat un codi QR perquè es puguin descarregar al seu telèfon mòbil la informació actualitzada amb tots els requisits i restriccions d’accés. També hi haurà informació en paper per a aquelles persones que no utilitzin el mòbil. Aquestes indicacions es renovaran i s’actualitzaran sempre que hi hagi un canvi de fase en la situació epidemiològica i, per tant, canviïn els criteris.

El nou protocol estableix diferents fases en funció dels indicadors epidemiològics del Berguedà. S’han establert 4 fases que van des de la 0, quan no hi ha incidència de la Covid-19 a la població, fins a la 3, quan hi ha la màxima incidència. Segons el nivell d’alerta que es trobi, les restriccions per entrar d’acompanyant al centre seran més o menys severes, però sempre es tindrà en compte la situació dels pacients més fràgils, que podran estar acompanyats a partir d’uns criteris requerits.

Hi haurà casos excepcionals per garantir que determinats tipus de pacients puguin estar acompanyats com són: els pacients pediàtrics, obstètrics, quadres confusionals amb necessitats de supervisió constant, discapacitats i trastorns mentals severs, així com en els casos de finals de vida que ja s’estava portant a terme actualment. A més, es diferencia per diferents àrees: ambulatòria, d’hospitalització, urgències i quirúrgica, per adaptar-se el màxim possible a les necessitats i situacions de cada persona.

 
Arxivat a