8M

Gironella commemora el Dia Internacional de la Dona amb esportistes de la comarca

Les joves esportistes van compartir experiències i van reflexionar sobre el paper de la dona al món de l’esport

per Redacció , 8 de març de 2021 a les 14:00 |
Les joves esportistes durant la conferència | Ajuntament de Gironella
Esportistes locals i de la comarca van ser les protagonistes de l’acte “L’esport amb veu de dona”, celebrat dissabte al Local del Blat en motiu del Dia Internacional de la Dona. L’acte, presentat per Anna Ferrer, regidora de Joventut, va comptar amb la presència de Clàudia Pons, seleccionadora de la selecció espanyola de futbol sala femení; Alba Cardona, jugadora del Vic Riuprimer de Primera Nacional Femenina; Carla Font, campiona d’Espanya en trampolí de gimnàstica; Laia Font, campiona d’Espanya de gimnàstica artística; Sara Sànchez, corredora de la Women’s Cup Oficial; Ariadna Segura, campiona de la lliga catalana de motocròs; Martina Gonfaus, campiona de Catalunya cadet en curses verticals i tercera sub18 d’Espanya d’esquí de muntanya; i Clàudia Sabata, campiona d’esquí de muntanya individual.

Les joves esportistes van compartir experiències i van reflexionar sobre el paper de la dona al món de l’esport i les diferències entre gèneres. L’objectiu d’aquesta conferència era donar visibilitat a l’esport femení i potenciar els referents positius en àmbits més masculinitzats, així com també reconèixer el talent local i retre homenatge a les esportistes de la comarca.


A més de l’acte celebrat aquest cap de setmana, el consistori s’ha adherit al manifest del Dia Internacional de les Dones de l’Associació Catalana de Municipis. 

 

Participació