Berga acull «Indestructibles», una exposició fotogràfica que mostra onze històries d’infants africans

L’exposició del fotògraf Alfons Rodríguez i el periodista Xavier Aldekoa es podrà veure al Convent de Sant Francesc fins el 28 de març

Redacció
05 de març del 2021
Actualitzat a les 16:03h
Al llarg de més de dos anys, el fotògraf Alfons Rodríguez i el periodista Xavier Aldekoa han documentat onze històries de nens i nenes d’una desena de països africans a través del projecte transmèdia Indestructibles. L’exposició compta amb 44 fotografies que permeten conèixer les històries, l’entorn i les circumstàncies dels i les protagonistes a través d’un recorregut per una desena de països africans: Uganda, Mali, Cap Verd, Gàmbia, Txad, Madagascar, Moçambic, República Democràtica del Congo, Guinea Bissau i Etiòpia.

Les fotografies exposades mostren històries sobre el matrimoni infantil, la desnutrició i les tradicions ancestrals, les energies renovables i la tecnologia, els drets de les dones, el terror de la gihad, el canvi climàtic, la vida dels infants al carrer, els nens soldats, els obstacles per poder anar a l’escola o la lluita dels nadons per sobreviure, entre d’altres.

Horaris i accés a la mostra

Aquest divendres 5 de març s'inaugurarà l’exposició amb la participació d’Alfons Rodríguez i Xavier Aldekoa, representats polítics del consistori, entitats i centres educatius. L’exposició es podrà visitar del 6 al 28 de març. L’horari establert serà el següent: els matins de dissabte i diumenge (d’11 a 14 h) i les tardes de divendres, dissabte i diumenge (de 17 a 20 h). L’accés a l’espai del Convent de Sant Francesc té un preu de 5 € (entrada general) i és gratuït pels menors de fins a 12 anys.
 

Cartell d'Indestructibles Foto: Ajuntament de Berga

Arxivat a