El Teatre de l’Ametlla de Merola aixeca el teló per la temporada primaveral

L’estrena de la temporada serà el 20 de març a les 18:30 hores amb l’obra teatral «El silenci dels telers» d’Assumpta Montellà

Redacció
03 de març del 2021
Actualitzat a la 13:52h
Butaques del Teatre Esplai de l'Ametlla de Merola (arxiu)
Butaques del Teatre Esplai de l'Ametlla de Merola (arxiu) | Pilar Màrquez Ambròs
Un any més, el Teatre Esplai de l’Ametlla de Merola enceta la temporada de programació teatral amb la publicació del calendari de primavera. Una temporada postconfinament que recupera tots els espectacles que es tenien programats el 2020 després d’arribar a un acord amb totes les companyies en el qual el teatre es comprometia a mantenir la seva contractació i agendar-les a un any vista.

El calendari de programació de primavera 2021 està tot agendat en dates entre el març i el maig i, seguint les normatives de restricció i prevenció enfront de la Covid-19, s’unifica l’horari de totes les funcions en dissabte a les 18:30 i l’aforament del teatre es limita al 50% de la seva capacitat màxima.

Tot i la reducció d’aforament, el Teatre Esplai vol facilitar la tornada a la cultura del públic en general i, proposa un horari que no afecti el toc de queda. També es mantenen els mateixos preus de les entrades de l’any passat. Per tal d’afavorir encara més aquest tema, es proposen i es mantenen també els dos abonaments existents l’any passat i que estan compostos de tres espectacles cada un i si es compren en conjunt suposen un estalvi d’un 25%. Aquests abonaments com la resta d’entrades normals, es poden comprar de manera anticipada a la pàgina web Ametlla de Merola i de manera presencial a la taquilla del teatre als matins.

L’estrena de la temporada serà el 20 de març amb El silenci dels telers, una obra teatral inspirada en el llibre homònim d’Assumpta Montellà i que recull testimonis de dones en el món laboral del tèxtil del Berguedà amb presència de paraules i vivències de dones de l’Ametlla de Merola.

La propera setmana, el 27 de març, serà el torn de Guillem Albà amb Calma!. Dues setmanes més tard, el 10 d'abril, tindrà lloc la comèdia romàntica 36 preguntes que faran que t’enamoris de Pere Anglas amb la col·laboració de la Xarxa de Teatres Amateurs de Catalunya, i el 24 d’abril serà el torn d’en Peyu amb L’home orquestra.
 

Programació del 20 de març fins al 24 d'abril de 2021 Foto: Teatre Esplai de l'Ametlla de Merola


La programació tindrà el seu punt final el mes de maig amb l’obra Una altra estrena dirigida per Daniel Anglès amb la col·laboració de la Xarxa de Teatres Amateurs de Catalunya i que tindrà lloc el dia 8, i es donarà per finalitzada la temporada el 29 de maig amb l’Orthemis Orquestra i el manresà Jordi Purtí amb l’obra Desconcerto.
 

Programació del 8 al 29 de maig de 2021 Foto: Teatre Esplai de l'Ametlla de Merola

Arxivat a