L’ACEB renova els convenis de col·laboració amb l’Associació d’Hostaleria i Turisme i l’Associació d’Agroturisme del Berguedà

Les entitats sectorials treballen conjuntament amb la patronal en accions que afavoreixen en el desenvolupament econòmic de la comarca

Redacció
03 de març del 2021
Actualitzat a les 11:57h
Josep Maria Serarols i Jordi Badia signant el conveni de col·laboració
Josep Maria Serarols i Jordi Badia signant el conveni de col·laboració | ACEB
L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà seguirà col·laborant aquest 2021 amb l’Associació d’Hostaleria i Turisme i l’Associació d’Agroturisme del Berguedà. Amb la renovació del conveni de col·laboració, les dues entitats que treballen pel desenvolupament econòmic del Berguedà es comprometen a seguir treballant colze a colze amb l’ACEB en accions que afavoreixin el coneixement i les relacions en xarxa dels establiments d’hostaleria, restauració, turisme i agroturisme dels seus associats.

Entre d’altres, l’acord de col·laboració contempla que l’ACEB ofereix un espai per a les reunions de juntes directives de les dues associacions, així com tot el suport estructural, de gestió i de comunicació de l’entitat. També es contempla l’organització de manera conjunta de sessions d’informació, així com cursos de formació adreçats especialment als establiments d’hostaleria, restauració, turisme i agroturisme adherits a les entitats i el suport i la difusió per part de les dues associacions a les activitats que organitzi l’ACEB.

A més a més, amb aquest conveni es formalitza que l’ACEB passa a assumir la gestió d’aquestes dues entitats com les tasques de gestió, comunicació, difusió, publicitat i d’atenció al soci, entre d’altres.

Un dels convenis ha estat signat per Josep Maria Serarols, president de l’ACEB, i per Jordi Badia, president d’Hosteleria i Turisme del Berguedà. L’altre, ha estat signat també per Josep Maria Serarols i per Oriol Baños, president de l’Associació d’Agroturisme del Berguedà.
 

Josep Maria Serarols i Oriol Baños signant el conveni de col·laboració Foto: ACEB