1 de 10
SOLIDARITAT

Oberta la subhasta benèfica per recaptar diners per a l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà

Entre l’1 i el 14 de març es poden licitar un total de 8 obres artístiques, a més de dos concerts per gaudir a casa

Subhasta artística del 14M Accions de Solidaritat | Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà
per Roger Simon, 2 de març de 2021 a les 20:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà ha donat el tret de sortida a la primera acció que es portarà a terme entre l’1 i el 14 de març. Es tracta d’una subhasta solidària d’obres artístiques cedides per vuit artistes de diferents disciplines. A més, també hi ha dos grups de música que posen a subhasta el seu concert per tal que la gent pugui comprar-lo i gaudir-lo des de les seves llars.

Els artistes que han cedit les seves obres a l’Associació són: Josep Maria de Martín, amb una pintura a l’oli; Joan Ferrer, amb linogravats de la Patum; Salvador Vinyes, amb una obra gràfica; Tanit Plana i Jordi Plana, amb fotografia; Montserrat Roig i Gustau Vidal, amb obres de ceràmica; i Jaume Capdevila (KAP), amb un dibuix del Gegant Nou. Per altra banda, l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) i Valentí Tuset oferiran un concert particular a casa dels guanyadors. Per licitar les obres o dels concerts mencionats es podrà fer a través de l’enllaç següent: 14M: Subhasta


Des del primer dia de març també té lloc la campanya comercial El canvi ajuda, amb la col·laboració de la Federació del Comerç Berguedà. L’objectiu d’aquesta acció és que la gent pugui dipositar el canvi que se’ls retorna quan compra als comerços en unes guardioles que s’hi han col·locat. També, als comerços de tota la comarca es venen xocolates amb gust de mandarines i sal, elaborades per NaturCadí.

Els usuaris de l’associació també col·laboren directament en aquest març solidari. Fa uns dies que els nois i les noies de la fundació van fer uns dibuixos i estàn exposats fins al 14 de març a la Sala Verdaguer 7 del carrer Major, on també es poden comprar.


L’esport també participa de forma activa en la campanya amb l’activitat Sumem quilòmetres per la discapacitat intel·lectual. Es podran fer quilòmetres caminant, corrent o anant amb bicicleta. Des de la pàgina web Club Esquí Berguedà ja es pot fer la inscripció i l’adquisició dels dorsals fent un donatiu per l’Associació.
 

 

Participació