AIGÜES

La Diputació lliura a Vilada el projecte de substitució de la xarxa d'aigua potable

Les actuacions previstes permetran reduir fuites i tasques de manteniment, i augmentar la garantia de subministrament d’aigua potable al municipi

per Redacció, 2 de març de 2021 a les 13:00 |
Xarxa d'aigua potable de Vilada | Diputació de Barcelona
La Diputació de Barcelona ha dut a terme el projecte de substitució de la canonada de fibrociment de la xarxa d’abastament d’aigua potable al tram del Cap de la Vinya i als carrers de Castell del Roset, Margançol, Sant Josep i Sant Ramon, a Vilada. El projecte ha estat lliurat a l’Ajuntament i dóna resposta al que s’estableix com a prioritari en el Pla director d’abastament d’aigua potable del municipi.

D'acord amb el Pla director, la xarxa actual d’abastament de Vilada requereix de millores tècniques que assegurin un correcte funcionament tant en l’actualitat com en el futur. El projecte presentat preveu la substitució de 500 metres de canonada de fibrociment per polietilè d’alta densitat de diàmetre 200 mm, així com la instal·lació d’un nou cabalímetre dins la cambra de claus de dipòsit.


Aquestes actuacions tenen un cost pressupostat en 84.405 euros, i permetran reduir fuites i tasques de manteniment, augmentar la garantia de subministrament d’aigua potable al municipi, així com augmentar el control del consum en alta i conèixer millor els rendiments reals de la xarxa.
 

 

Participació