La xifra de pacients ingressats per Covid-19 a l’Hospital de Berga es manté estable

Actualment, hi ha sis persones ingressades amb diagnòstic positiu de coronavirus, una xifra que no varia respecte la setmana anterior

26 de febrer del 2021
Actualitzat a les 14:06h
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu)
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu) | HSB
L’Hospital Sant Bernabé de Berga té sis pacients ingressats per Covid-19, una xifra que no varia respecte la setmana anterior. Això sí, l’hospital ha registrat aquesta setmana tres ingressos nous per aquest motiu, que no han fet augmentar el número total d’ingressats perquè també s’han donat dues altes i una persona ha hagut de ser traslladada a un altre centre hospitalari a causa de complicacions derivades de la malaltia.  

A més, durant els últims set dies – recordem que les dades s’actualitzen cada dijous- l’hospital berguedà tampoc ha registrat cap defunció a causa de la Covid-19, encadenant així dues setmanes sense defuncions vinculades a la malaltia. Pel que fa al personal sanitari, n’hi continuen havent quatre afectats pel virus.

El risc de rebrot segueix a la baixa

Les dades d’incidència de la Covid-19 al Berguedà segueixen millorant. Segons dades del Departament de Salut, a dia d’avui el risc de rebrot al Berguedà es troba als 69 punts, una xifra considerada de risc moderat i de les més baixes de Catalunya.  Pel que fa a la velocitat de contagi (Rt), es segueix situant per sota d’1. Des de l’inici de la pandèmia, la comarca ha registrat un total de 3.104 positius i 198 defuncions.