Arriben les gangues d’hivern a Berga amb més estoc i més descomptes

L’edició d’enguany es du a terme entre setmana degut a les restriccions actuals per la pandèmia

25 de febrer del 2021
Actualitzat a la 13:28h
Gangues al Carrer Major en una imatge d'arxiu
Gangues al Carrer Major en una imatge d'arxiu | Pilar Màrquez Ambròs
Les restriccions actuals que impedeixen l’obertura de comerços no essencials en cap de setmana han obligat a celebrar aquest esdeveniment avui dijous 25 de febrer i demà divendres 26, quan habitualment es feia en divendres i dissabte.

Les gangues tenen per objectiu que els comerciants puguin liquidar el gènere de la temporada d’hivern i vendre’l a preus rebaixats. Normalment les gangues es centraven principalment en productes de roba, sabates i altres complements de moda, però enguany hi ha hagut altres botigues i sectors que s’hi han afegit. Xavi Orcajo, president de Berga Comercial, assegura que aquest any “ens presentem amb molt d’estoc i amb ofertes molt més agressives” ja que, explica, el confinament municipal i el tancament de comerços el cap de setmana els “ha perjudicat molt” i necessiten treure el gènere de temporada.

Xavi Orcajo ha recordat que amb uns descomptes tan agressius “el benefici és molt més ajustat i tot això va a càrrec del comerciant”, però prioritzen el fet de vendre el gènere.  Els comerços trauran les ofertes al carrer només en l’horari d’obertura de cada establiment ja que, assegura, “obrir el migdia tenia sentit els dissabtes, però no tant entre setmana”.
Arxivat a