La PAHC Berguedà denuncia que els hagin «usurpat la identitat» per fer campanya

La plataforma lamenta que s'estigui volent“instrumentalitzar” el moviment i es declara "apolítica"

Redacció
09 de maig del 2015
Actualitzat a les 16:16h
La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme (PAHC) del Berguedà ha emès aquest dissabte un comunicat per deixar clar que no recolza cap partit polític, ja que és “apartidista” i que, per tant, denuncia la “instrumentalització dels moviments socials” que s'està portant a terme entorn de les eleccions municipals del 24 de maig. Tot deriva, segons han indicat, d'un intent d'”usurpació d'identitat” a través del qual s'han fet arribar a alguns mitjans de comunicació comunicats polítics en nom de la Plataforma. 

“Volem denunciar casos que considerem molt greus per part d'aquells que han intentat i intenten instrumentalitzar la PAHC”, especialment persones vinculades a partits polítics i que han començat a actuar, en particular, en precampanya electoral. En aquest sentit, la Plataforma exigeix “respecte a la independència i apartidisme” que els caracteritza, ja que accions contràries a això “fan un flac favor a la lluita diària de milers de persones pel dret a un habitatge digne”. 

A més, denuncien que hi ha persones que, fent-se passar per representants de la PAH, acudeixen a oficines bancàries del Berguedà. “Igualment, ho denunciem enèrgicament”, han declarat, ja que només des de l'assemblea es prenen les decisions que fan referència als casos concrets. 

Per tot això, han anunciat que en els propers dies prendran “mesures” per evitar que aquesta “usurpació d'identitat” es repeteixi.
 

LA PAH. Foto: Cedida