La Biblioteca de Gironella reprèn les exposicions

Des de la biblioteca esperen poder ampliar l'oferta d'activitats en els propers mesos

Roger Simon
15 de febrer del 2021
Actualitzat el 19 de febrer a les 18:01h
Biblioteca de Gironella
Biblioteca de Gironella | Laura Masnou
La Biblioteca de Gironella, amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi, ha decidit reprendre les exposicions presencials després de quatre mesos sense fer-ne degut a la pandèmia de la Covid-19. Durant tot aquest temps però, sí que s'havien mantingut totes aquelles activitats culturals que podien fer-se en format virtual, com ara el club de lectura, el club de música i les sessions de conversa d'anglès. 

Actualment es pot visitar l'exposició "El Romànic del Berguedà" a càrrec de Manel Jòdar, que són il·lustracions de capelles i esglésies del Berguedà dibuixades amb llapis. Aquesta exposició es pot veure des del 12 de febrer i fins el 18 de març a l’Espai d’Art de la mateixa Biblioteca. 

A més, aquest dijous 18 de febrer a les sis de la tarda i en format virtual tindrà lloc una activitat organitzada pel Club de Música de la Biblioteca dedicada a les danses dels Països Catalans. Els musicòlegs Joan Alsina i Antònia Casas seran els encarregats de conduir la sessió i mostraran vídeos de diferents balls, com el Trencadansa o el Ballet de Déu, entre d’altres, als participants. 

 
Arxivat a