L'«Artimoda» comença a caminar a ritme de funky

'Las Diosas de Berga Resort' omplen de balls i música el carrer major de Berga

Redacció
09 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:23h
Una de les Diosas de Berga Resort al carrer major
Una de les Diosas de Berga Resort al carrer major | Pere Gendrau

Una de les Diosas de Berga Resort al carrer major Foto: Pere Gendrau


Fa setmanes que es prepara i aquest dissabte ha començat a caminar a les deu del matí. El certamen 'Artimoda', la festa amb què l'eix del carrer major de Bergacomercial celebra per primera vegada la primavera, s'ha despertat amb 'Las Diosas de Berga Resort', el grup funky que ha omplert de balls i música la part baixa del barri vell de la capital berguedana.
 

Durant una bona estona, les set ballarines del grup han pujat i baixat pel carrer major, transmetent energia als que ja estaven assabentats dels actes i deixant parats als passejadors que han descobert aquest mateix dissabte la festa dels comerciants. També a partir de les deu, els més petits i els joves tenen cita als tallers que s'han muntat per decorar gorres i dissenyar samarretes.

Durant tot el dia, hi haurà activitats al carrer major. Al matí, estaran orientades cap als més joves, mentre que a la tarda i al vespre es posarà el punt de mira en el públic adult. Des d'un vermut amb música fins al final de festa a la plaça de Sant Pere amb còctels i piscolabis, passant per maquillatge corporal a diversos aparadors.

La margarida és el "fil conductor" de la festa, tal com va explicar Àngels Pujols, de Magma i Foto Disseny, fa uns dies a NacióBerguedà. A més de trobar-les pintades als aparadors, tothom qui vulgui pot anar a perseguir alguna de les flors que hi haurà desplegades, amb regals i descomptes als pètals.

 

Les Diosas de Berga Resort a l'Artimoda Foto: Pere Gendrau

 

Un dels balls de les Diosas de Berga Resort al carrer major Foto: Pere Gendrau

 

 




 

Arxivat a