Jordi Turull obre l’acte de campanya de Junts a Berga

En l’acte celebrat dissabte a la tarda al Pavelló de Suècia de Berga, Junts defensà un projecte de futur que garanteixi serveis de qualitat al Berguedà i a tot el país

07 de febrer del 2021
Actualitzat a les 10:31h
Jordi Turull en l'acte de Junts a Berga
Jordi Turull en l'acte de Junts a Berga | Laura Masnou
El Pavelló de Suècia de Berga va acollir dissabte l’acte de campanya de Junts al Berguedà. L’acte va comptar amb la presència de Jordi Turull, exconseller de la Generalitat, dels berguedans a la llista de Junts per la demarcació de Barcelona, Araceli Esquerra i Pep Llamas, i d’Anna Erra, Aurora Madaula, Glòria Freixa i David Saldoni, també a les llistes de la mateixa demarcació.

Jordi Turull va obrir l’acte tot agraint les mostres de suport rebudes durant els anys a presó i va assegurar que “de la presó en sortim més dempeus i més compromesos que mai gràcies a vosaltres”. Turull va apel·lar a l’autoestima dels catalans i a la perseverança i va dir als presents que volen “ser dignes de tot allò que heu fet per la llibertat i per nosaltres”.

Araceli Esquerra va intervenir en nom dels dos representants berguedans a les llistes i va remarcar que, en un moment complex, “cal fer coses extraordinàries, treballar molt amb eficiència, amb transparència i amb gran compromís” i d’aquí  la importància de comptar amb “un projecte de país que miri el futur”. També va afegir que Junts té l’oportunitat “de teixir noves estructures per aconseguir el ple desenvolupament com a poble” i va demanar als representants que entrin al Parlament que lluitin per la comarca i la seva gent, “que vol solucions als problemes d’avui, però també confiança en el demà”.
 

Araceli Esquerra durant la seva intervenció Foto: Laura Masnou



Per la seva banda, Anna Erra va destacar el projecte inclusiu de Junts, que vol “portar el país molt lluny per avançar, però sense deixar de banda cap racó ni cap persona del nostre país”. Per a Erra, a un país normal li calen els diners i les competències per implantar aquelles polítiques que milloren el benestar de la gent i concretament pel Berguedà demana poder retenir el talent de la gent jove amb comerç, empreses i formació.

David Saldoni va apel·lar a l’orgull de ser berguedà i insistí en la defensa d’una república catalana per “poder oferir els serveis de qualitat a tots els racons del país, també al Berguedà” i projectar la comarca com un lloc de qualitat per viure, estudiar i treballar. Aurora Madaula reivindicà el paper de les dones en la història del Berguedà i del país i defensà la candidata Laura Borràs com a “garantia d’un país més feminista”. Finalment, Glòria Freixa va apel·lar a les seves arrels berguedanes per assegurar la veu de la comarca al Parlament.
 

Acte de Junts al Pavelló de Suècia de Berga Foto: Laura Masnou

Arxivat a