CORONAVIRUS

Els contagis de Covid-19 a Berga baixen i la taxa de reproducció es manté per sota de l’1

Les residències de la ciutat ja han rebut la segona dosi de la vacuna

per Laura Masnou , 1 de febrer de 2021 a les 14:17 |
Zona Covid de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. | Althaia
Berga ha registrat 22 casos positius de Covid-19 en els últims set dies i s’han comptabilitzat 84 casos en els últims 14 dies. Tot i que en l’última setmana els casos positius han disminuït respecte la setmana anterior, que se’n van detectar 31, el risc de rebrot ha augmentat lleugerament i, a dia d’avui, es situa als 308,64 punts, un nivell considerat molt alt. Pel que fa a la taxa de reproducció de la pandèmia, aquesta continua situant-se per sota d’1, concretament a 0,63 punts. Així ho ha explicat el regidor de Drets Socials, Ivan Sànchez, en roda de premsa virtual aquest dilluns, 1 de febrer, per actualitzar la informació sobre l’evolució de la pandèmia a la ciutat. 

Pel que fa a les dues residències de la ciutat, Ivan Sànchez ha explicat que actualment es troben estables i sense casos positius de Covid-19. A més, Sánchez també ha confirmat que durant els últims dies s’ha completat el procés de vacunació a ambdues residències i que tant els usuaris com els treballadors ja han rebut la segona dosi de la vacuna.


Malgrat “tenir unes dades millors”, Sànchez ha tornat a demanat a la ciutadania que no es relaxi i que compleixi amb les mesures de protecció per evitar la propagació de la Covid-19.

 

 

Participació