Els pressupostos participatius d’Avià es podran votar a través de l’aplicació mòbil del municipi

El consistori destinarà 72.000 euros a les actuacions que tinguin més suports entre els veïns

01 de febrer del 2021
Actualitzat a la 13:08h
Els projectes escollits per avianesos i avianeses en els pressupostos participatius d’enguany es podran votar a través de l’aplicació mòbil del municipi. El consistori destinarà 72.000 euros a les actuacions que tinguin més suport entre els veïns.

Per poder votar una d’aquestes propostes el primer que cal fer és descarregar-se l’aplicació de l’Ajuntament d’Avià al mòbil. Una vegada ja es tingui l’aplicació, cal demanar un codi personal que acrediti la condició de veí del municipi, cosa que es pot fer a les oficines de l’Ajuntament o enviant un WhatsApp al 699037229. Un cop es disposi del codi, només cal entrar a l’apartat “Registre” de l’aplicació, introduir el DNI i el codi personal i accedir a “Enquestes” per poder fer efectiva la votació.

El període per votar a través de l’aplicació és del 8 al 21 de febrer. Tot i que per la situació de la pandèmia el consistori recomana fer la votació a través de l’aplicació, les persones que desitgin votar presencialment ho podran fer la setmana del 22 al 26 de febrer dipositant el seu vot en una urna que hi haurà a l’edifici de l’Ajuntament d’Avià.
 

Furgoneta del Centre de Dia, proposta guanyadora de l'any 2020. Foto: Ajuntament d'Avià