Puig-Reig arranjarà tots els parcs municipals aquest 2021

La partida pressupostària per aquest pla de renovació és de 4.800 euros

28 de gener del 2021
Actualitzat a la 13:37h
Parc de Cal Riera
Parc de Cal Riera | Ajuntament de Puig-Reig
L’ajuntament de Puig-Reig farà millores a tots els parcs infantils del municipi durant aquest 2021. L’equip de govern ha pressupostat una partida exclusiva de 4.800 euros per arranjar tots els espais de lleure infantil amb l’objectiu de deixar-los en perfectes condicions i garantir que no suposen cap perill per els més petits.

Durant el passat mandat  ja es van realitzar actuacions al Parc de l’Ametlla de Merola i al de la Plaça Nova. Ara, des de la regidoria d’Obres i Serveis, es vol fer un rentat de cara a tots els espais, començant per aquells que es troben en pitjor estat. El regidor Jesús Subirats ha assegurat que “s’ha apostat per fer un arranjament profund de tots els parcs per deixar-los impecables” mitjançant un pla d’actuació que “respon a les necessitats de cadascun dels espais”.

Els parcs infantils en els quals s’hi duran a terme obres de millora i manteniment són el parc de l’Estació, el parc de l’Avinguda 1 d’Octubre, el parc de la Plaça Nova, el parc de l’Escola Bressol, el parc de l’escola Alfred Mata, el parc del costat de l’Església de Cal Pons, el parc del final del carrer de les Abelles, el parc de Cal Marçal, el parc de l’Ametlla de Merola i el parc de Cal Riera. De fet, l’empresa contractada per dur a terme aquestes actuacions, MES Miralda Espais i Serveis, ja ha començat a treballar a la zona infantil de l’Estació, una de les que es trobava en un estat més deteriorat, i en el parc de Cal Riera, on s’ha instal·lat una tanca perquè no hi entrin animals.

L’actuació no només preveu la millora i l’arranjament del espais deteriorats, ja sigui fent petites reparacions, netejant o pintant els elements que integren aquestes parcs, sinó que també contempla la renovació d’alguns dels llocs que necessiten substitució.
L’Ajuntament de Puig-Reig és conscient que a la llista de parcs que formen part d’aquesta actuació n’hi falta un: el de la colònia Vidal. El motiu és que, segons el regidor Jesús Subirats, es tracta d’un parc infantil “totalment obsolet que necessita una renovació total. És un parc antic amb els elements de ferro que cal fer tot de nou i actualment no disposem de la partida pressupostària necessària”.

A més, des del consistori també s’està treballant en el projecte de creació d’un parc amb espais verds a tocar de la Plaça Nova. Aquest projecte de transformació del centre del municipi també preveu incloure una zona infantil amb elements i jocs integrats en l’entorn.
Arxivat a