El Berguedà promou la cuina de la caça i la tòfona

Cinc restaurants de la comarca oferiran plats elaborats amb carn de caça i tòfona, elements característics de la cuina berguedana, fins el 31 de març

NacióBerguedà
26 de gener del 2021
Actualitzat a les 18:43h
Tagliatelle amb tòfona del Restaurant Cal Travé
Tagliatelle amb tòfona del Restaurant Cal Travé | Associació d'Hostaleria i Turisme del Berguedà
Cinc restaurants de la comarca oferiran plats i menús especials centrats en els productes de la caça, com ara llebre, cérvol, ànec i porc senglar, i en la tòfona, elements culinaris característics del Berguedà.
 
Ca l’Amagat Rústic Gastrohotel i Restaurant Niu Nou de Bagà, el Restaurant La Cabana i el Restaurant Cal Travé de Berga i el Restaurant Els Roures d’Espinalbet són els establiments que s’han adherit a la campanya d’enguany i on es podran degustar receptes elaborades amb aquests productes. Ca l’Amagat Rústic Gastrohotel de Bagà ofereix, a més, un menú degustació de la tòfona on cada plat porta aquest ingredient. Els plats i menús es poden consultar a les webs de l’Oficina de Turisme del Berguedà i d’Hosteleria i Turisme del Berguedà, així com també a les xarxes socials de l’Associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà i a les pàgines dels restaurants adherits.
 
La campanya de la cuina de la caça i de la tòfona és una de les activitats que contempla el calendari culinari del Berguedà, com la campanya de la cuina del bolet, i que permeten configurar un calendari anual de campanyes gastronòmiques basades en productes que identifiquen la comarca.
 
Aquesta campanya està impulsada per l’Associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i el suport de la gerència de serveis de turisme de la Diputació de Barcelona.