Instal·len quatre nous repetidors de les televisions locals al Berguedà

Els repetidors donaran cobertura a unes 10.000 persones

NacióBerguedà
26 de gener del 2021
Actualitzat a les 12:55h
Repetidor de televisió
Repetidor de televisió | Consell Comarcal del Berguedà
L’Ordenació de l’Espai de Comunicació Audiovisual de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa quatre nous centres per a la recepció de les emissions de les televisions locals del múltiplex de TDT Local al Berguedà.
 
Els quatre repetidors donaran cobertura a unes 10.000 persones, aproximadament, i s’instal·laran a Guardiola de Berguedà, a Bagà, a la Pobla de Lillet i a la Figuerassa. Amb aquests nous repetidors es fa un pas important perquè la televisió local arribi a més racons de la comarca del Berguedà, especialment en aquells municipis petits de més de 50 habitants on fins ara no hi arribava.

Després de la finalització de les feines tècniques d’instal·lació i configuració dels nous centres emissors, el Consell Comarcal del Berguedà seguirà treballant per garantir que els continguts de proximitat de la televisió local puguin arribar al màxim de llars de la comarca. I és que, actualment, hi segueixen havent repetidors al Berguedà que no emeten la televisió local, com per exemple els de Saldes, Gósol o la Nou.