AIGUA

Borredà millora la xarxa d’aigua potable de la zona del Rocal

El cost de les obres és de 44.651,07 euros

per Laura Masnou, 25 de gener de 2021 a les 17:30 |
Arqueta d'aigua potable del Rocal | Ajuntament de Borredà
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Borredà ha finalitzat les obres de millora de la xarxa de subministrament d’aigua potable de la zona del Rocal. L’obra ha consistit en retirar la vella canonada que anava des del dipòsit secundari de Subirà fins a El Rocal i substituir-la per una de nova. En total, prop d’un quilòmetre i mig de traçat per zona de muntanya. Segons explica Rosa Maria Soler, primera tinenta d’alcaldessa del municipi, “aquesta actuació ens permet garantir el subministrament sense pèrdues i sense les deficiències que comportava l’antiga instal·lació, que tenia més de 30 anys”.

Per poder dur a terme aquesta obra, l’Ajuntament de Borredà va obtenir 36.908,92 euros en subvencions atorgades per la Diputació de Barcelona i per la Generalitat de Catalunya. Feta la corresponent convocatòria, l’empresa guanyadora fou Aïllaments i Instal·lacions Rial S.L per un total de 44.651,07 euros. La diferència de 7.742,15 euros entre les subvencions fins el total de l’import d’adjudicació ha anat a càrrec del consistori.


L’Ajuntament de Borredà té previst seguir millorant la xarxa de subministrament d’aigua potable d’altres zones del municipi per tal de renovar-la pel complet.

 

Participació