S'obren les inscripcions per a l'empostissat de Patum

L'espai està reservat per a gent gran o persones amb mobilitat reduïda

Redacció
10 de maig del 2015
Actualitzat a les 20:05h

Els Gegants comencen el Passacarrers amb la Plaça de Sant Pere repleta de gent Foto: Aida Morales


Aquest dilluns s'obriran les inscripcions per optar a un espai al tradicional empostissat que hi ha per Patum a la plaça de Sant Pere, i que es reserva per a persones amb mobilitat reduïda. Així doncs, qui hi vulgui accedir, haurà d'omplir un formulari disponible a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i a les webs de l'Ajuntament de Berga i de la Patum, fins el dilluns 25 de maig, data límit per a les inscripcions. 

Segons ha destacat el Patronat Municipal de la Patum en un comunicat, els criteris per poder disposar d'una plaça seran els mateixos que durant els anys anteriors; tenir una mobilitat reduïda reconeguda amb el certificat de discapacitat corresponent, comptar amb un certificat de discapacitat superior al 65% i, per últim, ser una persona més gran de 75 anys. Els sol·licitatns hauran de presentar, juntament amb l'imprès, una fotocòpia del DNI. En cas que hi haguessin més demandes que places disponibles, es farà un sorteig públic el 27 de maig. 

D'altra banda, el dispositiu comptarà amb la col·laboració de persones voluntàries de la Creu Roja coordinades a través d'un responsable, així com amb els serveis de seguretat dels diferents serveis locals. 
Arxivat a