Els Mountain Runners triomfen al campionat estatal d’esquí

Els joves esquiadors berguedans van aconseguir un total de vint medalles

Laura Masnou
21 de gener del 2021
Actualitzat a les 21:33h
Esquiadors de Mountain Runners al campionat estatal d'esquí de muntanya
Esquiadors de Mountain Runners al campionat estatal d'esquí de muntanya | Ferran Font
El campionat estatal d’esquí de muntanya celebrat a Boí-Taüll el passat cap de setmana va acabar amb èxit pels joves esportistes berguedans de Mountain Runners. La prova de relleus, que es competeix amb grups de tres persones, va acabar amb quatre medalles pels esquiadors de la comarca: Tomeu Comelles i Ot Ferrer, que competien juntament amb la pallaresa Aina Garreta, es van endur l’or; Ares Torres, acompanyada d’Aaron Álvarez (CE Mindundis Team) i Albert Pérez (CE Cerdanya Skimo Team), es va penjar la plata, i Enric Baños va aconseguir el bronze al costat d’Erola Rocias (CE Cerdanya Pirineus) i de Marc Ràdua (CE La Pobla de Segur).

Pel que fa a la prova individual femenina, Maria Costa, Núria Balaguer i Aina Roca van aconseguir l’or en les seves respectives categories, Ares Torra es va endur la plata i Martina Gonfaus el bronze. Quant a la prova individual masculina, Ot Ferrer i Gil Rocías van pujar al podi després d’aconseguir la plata en les seves categories i Enric Baños es va endur el bronze.

La prova vertical va tancar la competició i també va acabar amb moltes alegries pels joves esquiadors berguedans, ja que tant Maria Costa com Núria Balaguer i Aina Roca van quedar primeres; Ares Torra, Enric Baños i Pol Montero segons i Tomeu Comelles i Berta Guitart, tercers.

Aquests bons resultats aconseguits al campionat estatal els obren les portes a uns possibles Campionats del Món, que se celebraran a Andorra aquest 2021.