Els atletes berguedans disputen el primer control de la temporada de pista coberta

A la competició hi van participar vuit atletes del JAB Berga

18 de gener del 2021
Actualitzat a les 21:16h
Atletes del JAB Berga durant la competició d'aquest cap de setmana
Atletes del JAB Berga durant la competició d'aquest cap de setmana | JAB Berga
Aquest passat cap de setmana es va disputar al Palau Sant Jordi de Barcelona el primer control de la temporada de pista coberta d’atletisme. En aquesta competició organitzada per la Federació Catalana i la Federació Espanyola d’atletisme hi va haver representació berguedana de la mà dels joves atletes del JAB Berga.

Pel que fa a la categoria absoluta, destaca l’actuació de Genaro Pizarro, que en la prova dels 3.000 metres llisos va aconseguir la meritòria marca de 8:45.99. Quant a l’equip femení, i també en la prova de 3.000 metres llisos, destaquen els temps aconseguits per Ariadna Arisó (11:06.06), Ariadna Garcia (11:23.68) i Marta Palau (11:34.28), ja que totes tres van aconseguir la seva millor marca personal en aquesta especialitat. Ara, caldrà esperar a les següents proves per veure si es classifiquen pel Campionat de Catalunya.

Pel que fa a la categoria sub-16, el JAB Berga va estar representat per Biel Vázquez en la prova de 3.000 metres llisos, per Aina Civil i Berta Rota en la de 600 i per Jana Minoves en la de 300. De moment, Vázquez i Civil ja estan classificats pel Campionat de Catalunya i queda esperar a les següents proves per veure si els altres joves atletes també els hi acompanyen.