SECTOR SOCIOSANITARI

L’Agència crea un espai online per difondre recursos del sector sociosanitari

“Envelleix al Berguedà” és un espai que promou la simplificació de tota la informació vinculada al sector sociosanitari amb l’objectiu de fer-la accessible a tota la ciutadania

Firma de convenis a la Residència Sant Josep | ADBerguedà
per NacióBerguedà, 16 de gener de 2021 a les 12:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Davant l’elevada i creixent necessitat del sector durant el 2020, des de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà s’han firmat convenis amb residències de la zona per implementar una sèrie d’actuacions vinculades al sector assistencial, com ara accions formatives per diferents perfils professionals i la creació i gestió de borses de treball especialitzat. A més, també s’ha iniciat la captació d’estudiants de l'àmbit sociosanitari per treballar en el sector d’atenció a les persones del Berguedà.

Aquest espai informatiu i de difusió aglutina diferents serveis, procediments i recursos amb els quals es pretén millorar l'àmbit assistencial i donar facilitats tant a professionals del sector com a ciutadans amb familiars d’edat avançada. És per això que presenta un recull de tots els centres i empreses residencials i assistencials del Berguedà, una borsa de treball del sector sociosanitari, mapes ocupacionals dels perfils més buscats, així com també informació relacionada amb el mercat laboral. A més, en aquest espai també es presenten els itineraris formatius del sector sociosanitari que es poden desenvolupar al Berguedà i a les comarques limítrofes. Finalment, en aquest espai web també s’hi podran trobar els passos a seguir per tramitar la llei de dependència i la normativa vigent.


En aquest espai online també hi haurà les diferents accions dutes a terme en l’àmbit sociosanitari, com ara les píndoles audiovisuals en les quals s’agraeix la forta implicació del sector davant la crisi de la Covid-19.
 

 

Participació