Ja són cinc els grups escolars confinats al Berguedà

L'Escola Santa Maria d'Avià, la Llar d'Infants municipal Estel 2 i l'Escola de Gironella, l'Escola Sant Salvador de Cercs i l'Institut Pere Fontdevila tenen cadascun una aula afectada

14 de gener del 2021
Actualitzat a les 12:30h
Passadissos de l'Escola de Gironella (arxiu).
Passadissos de l'Escola de Gironella (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
El Departament d'Educació ha actualitzat les dades de grups escolars confinats i, ara mateix, ja en són cinc a la comarca del Berguedà. 

Al grup bombolla de la Llar d'Infants municipal Estel 2 de Gironella, aquest dijous s'hi sumen un nou grup de primària de l'Escola Santa Marià d'Avià amb 20 alumnes i 1 professor, un grup de l'Escola de Gironella amb 25 alumnes i 1 professor, un grup de l'Escola Sant Salvador de Cercs amb 18 alumnes i un professor; i un grup de l'Institut Pere Fontdevila amb 27 alumnes confinats. 

Durant els darrers mesos, els centres educatius han treballat per garantir una tornada segura a l'escola després de les festes de Nadal. El curs continuarà marcat inevitablement per la crisi sanitària derivada del coronavirus i que obliga a plantejar reptes de gran complexitat per al futur més immediat.