ZONA VERDA

Puig-Reig inicia les actuacions per la creació d’un parc amb espais verds

Els tècnics ja estan treballant en el projecte que transformarà el centre del poble

Espai on es crearà el parc amb espais verds | Ajuntament de Puig-Reig
per Laura Masnou, 13 de gener de 2021 a les 13:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Puig-Reig ja ha engegat els motors per posar en marxa un dels projectes més destacats d’aquest any, que té com a objectiu la creació d’un parc amb espais verds al centre del municipi. “Estem començant l’actuació. El primer que hem fet ha estat tallar els arbres de l’espai, ja que després de fer un estudi amb un tècnic paisatgista vam veure que molts d’ells estaven malmesos per dins.  A més, també hi havia pollancres molt alts que provocaven problemes de borró i al·lèrgies a la població”, explica Josep Maria Altarriba, alcalde del municipi.

Altarriba també ha explicat a NacióBerguedà que els tècnics estan treballant amb el projecte del parc, que serà una zona verda sostenible molt agradable per passejar i estar. També es plantaran arbres que tinguin coherència amb el projecte. Es preveu que a finals del 2021 el parc a tocar de la Plaça Nova ja estigui llest.


La segona part de l’actuació consta de l’adequació de la llera de la riera de la Sala, que es preveu per a més endavant.

 

Participació