L'ICS a la Catalunya Central doblarà el pressupost per a formació dels seus professionals l’any vinent

Potenciarà la realitat virtual i la simulació, i es consolidaran projectes formatius en ecografia, aturades cardiorespiratòries i de salut comunitària

Redacció
31 de desembre del 2021
Una sessió de formació a l'ICS Catalunya Central
Una sessió de formació a l'ICS Catalunya Central | ICS
L'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central farà una aposta important per a la formació dels seus professionals durant l'any vinent. L'ICS al territori doblarà el pressupost en matèria de formació i destinarà un total de 142.000 euros a la millora de les competències dels 1.600 professionals de què disposa al territori. L'ICS potenciarà la implementació de noves tecnologies en la formació en els àmbits de la realitat virtual i la simulació. En aquest sentit, es potenciaran els projectes de formació en ecografia, el desenvolupament del programa de formació d'actuació davant les aturades cardiorespiratòries o bé la formació en projectes de salut comunitària. 

En format virtual

La majoria de les activitats formatives es continuaran fent en format virtual, a conseqüència de la situació de pandèmia. Les sessions en línia es complementaran amb pràctiques en entorns reals o de simulació. En paral·lel, es continuaran oferint activitats amb metodologia autoformativa, que permeten als professionals actualitzar els coneixements necessaris per desenvolupar la seva tasca assistencial gestionant el seu calendari d'aprenentatge.