Puig-reig atorgarà una ajuda directa de 2.000 euros a bars i restaurants

El consistori ajudarà al sector de la restauració amb una partida de 30.000 euros

30 de desembre del 2021
Actualitzat a les 19:36h
Bars i restaurants de Puig-reig.
Bars i restaurants de Puig-reig. | Aj. Puig-reig
L'Ajuntament de Puig-reig ha aprovat en sessió plenària extraordinària, aquest dimarts a la tarda, atorgar una ajuda directa de 2.000 euros als establiments del sector de la restauració de municipi. S'hi destinarà una partida pressupostària de 30.000 euros. 



El consistori aposta per continuar ajudant un dels sectors que més ha patit els efectes negatius de la pandèmia de la Covid-19, segons ha explicat l'alcalde Josep Maria Altarriba durant la sessió. És per això que s'ha tirat endavant l’atorgament d'una ajuda directa als establiments que es presentin en aquesta convocatòria que s'obrirà en els propers dies de manera oficial, un cop publicades les bases als butlletins corresponents.

Podran ser beneficiaris d'aquesta subvenció les activitats de restauració del municipi de Puig-reig amb llicència vigent per l'activitat i serà requisit indispensable estar al corrent de pagament de taxes i rebuts de serveis municipals i no tenir cap deute amb aquesta administració. 

Per poder optar a l'ajuda, caldrà presentar la corresponent sol·licitud, una declaració expressa responsable de no trobar-se en cap de les circumstàncies que enumera l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, la còpia del NIF o CIF vigent, els poders de representació en cas que s’obri en representació i NIF del representant i el full de domiciliació bancària normalitzat a nom de la persona sol·licitant. 

En els propers dies es publicarà, al web municipal, tota la informació corresponent a aquesta línia d’ajudes, així com els terminis per sol·licitar-la.

Arxivat a