Junts per Catalunya Puig-reig fa donació de la retribució del darrer ple extraordinari al Banc dels Aliments

La xifra total que perceben tots cinc regidors per assistència a ple és de 690,04 euros bruts

30 de desembre del 2021
Actualitzat a les 18:56h
La portaveu de Junts per Catalunya de Puig-reig, Araceli Esquerra.
La portaveu de Junts per Catalunya de Puig-reig, Araceli Esquerra. | P. M. A.
El grup municipal de Junts per Catalunya de Puig-reig farà donació de la retribució del darrer ple extraordinari al Banc dels Aliments del municipi. Els regidors de l'oposició puig-reigenca van prendre la decisió unànimame el passat mes d'abril de renunciar a les indemnitzacions econòmiques que es poguessin derivar de les convocatòries a plens extraordinaris originats per la Covid-19.

Els cinc membres de l'oposició han reiterat públicament la voluntat de renunciar a la retribució que els corresponia pel ple d'aquest dimarts 29 de desembre relatiu a la convocatòria d'ajudes extraordinàries pel sector de la restauració i han decidit donar íntegrament l'import que havien de percebre a finalitats d'àmbit social. Després de valorar vàries alternatives, han decidit aportar aquests diners al Banc d'Aliments. "Aquesta decisió ve motivada per la manca de reserves del banc dels aliments que en les actuals circumstàncies no pot fer front al conjunt de necessitats que detecten els serveis socials", ha explicat la portaveu de Junts per Catalunya de Puig-reig, Araceli Esquerra

La xifra total que perceben tots cinc regidors per assistència a un plenari equival a 690,04 euros bruts. Concretament, per indemnització a ple (l'únic ingrés que afirmen que perceben) cada regidor cobra 138,08 euros bruts. "Amb aquesta actuació volem oferir el nostre suport a les persones que més ho necessiten i que pateixen les conseqüències d’una crisi que afecta especialment als col·lectius més vulnerables", ha reiterat la portaveu del grup. 


Arxivat a