formació

L'Agència engega una campanya per fomentar la formació i professionalització dels joves del Berguedà

Els joves són un dels col·lectius que la Covid-19 ha deixat amb una situació molt delicada, i l'atur juvenil ha augmentat exponencialment per culpa de la precarització dels contractes

per Pilar Màrquez Ambròs, 30 de desembre de 2020 a les 14:04 |
Una imatge de la campanya per a joves de l'ADBerguedà. | ADB
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Agència de Desenvolupament del Berguedà ha engegat una campanya per fomentar la formació i ajudar en el seu recorregut laboral els joves de la comarca. La iniciativa s'ha titulat "Para. Pensa. Actua", i la conformen tres blocs. El primer està dirigit a joves entre 16 i 29 anys, usuaris de Garantia Juvenil i Demandants d'Ocupació No Ocupats. El segon té per objectiu donar a conèixer els serveis d'emprenedoria de l'ADBerguedà als joves. I l'últim espot té com a destinataris aquells joves amb un recorregut formatiu universitari que vulguin complementar la seva formació.El president de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, Lluís Vall, ha destacat que "els nostres joves són un dels col·lectius que la Covid-19 ha deixat amb una situació molt delicada, i l'atur juvenil ha augmentat exponencialment per culpa de la precarització dels contractes. La falta de contractació de talent també és un deute pendent a la comarca, per tant, cal que tots els agents fem el possible per donar un futur millor al jovent".

Des de l’inici de la pandèmia l'Agència ha implementat més de 50 formacions dirigides a diferents col·lectius, i moltes d’aquestes van dirigides al col·lectiu jove, amb la voluntat de fomentar el seu retorn al sistema educatiu, però també per millorar les seves competències professionals i d’emprenedoria.


Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació