Berga dona la benvinguda al Nadal amb una matinal d'activitats infantils

L'acte ha consistit en un taller de tions, una actuació de Dani Magyk i un tió gegant que els infants han pogut fer cagar, en tot moment mantenint les mesures contra la Covid-19

24 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:46h
Els infants han fet cagar un tió gegant.
Els infants han fet cagar un tió gegant. | Aj. Berga
Berga ha donat la benvinguda al Nadal amb activitats infantils a la plaça de Sant Pere, malgrat les restriccions de la pandèmia. L'esdeveniment, celebrat dimecres al matí, ha consistit en un taller de tions dinamitzat per Merolla Berguedà. L'acte ha continuat amb una actuació de Dani Magyk i els infants han fet cagar un tió gegant. En total, s'hi han inscrit 170 nens i nenes, si bé no tots els infants han participat a totes les activitats, ni a la mateixa vegada, i s'ha pogut mantenir correctament la distància de seguretat i les mesures de seguretat contra la Covid-19.
 
D'altra banda, Berga Jove ha animat a tothom a utilitzar els filtres d'Instagram que s'han preparat per poder col·locar una imatge del tió a la fotografia que es vulgui. Per fer-ho, cal accedir al perfir, buscar la icona d'una cara que inclou dos signes positius sobre el mosaic de fotografies i provar-lo.
 
Arxivat a