La família Torrabadella Comellas de Berga, nominada als premis Zirkòlika 2020

La Circus TORCOM, formada per la Neus Comellas, el Jordi Torrabadella i les seves filles, la Sança i l'Erola, d'11 i 9 anys, aspira a un dels guardons dels premis de circ més importants de Catalunya

22 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:00h
La Circus TORCOM, formada per la Neus Comellas, el Jordi Torrabadella i les seves filles, la Sança i l'Erola.
La Circus TORCOM, formada per la Neus Comellas, el Jordi Torrabadella i les seves filles, la Sança i l'Erola. | Cedida
La Circus TORCOM, formada per la Neus Comellas, el Jordi Torrabadella i les seves filles, la Sança i l'Erola, d'11 i 9 anys, ha estat normiada als Zirkòlika, els premis de circ més importants de Catalunya. 

Durant el període de confinament per la crisi de la Covid-19, la família Torrabadella Comellas va començar a muntar petits números de circ al menjador de casa per omplir el temps. Aprofitaven els diferents materials relacionats amb el circ que tenen a casa. Filmaven els números i els enviaven a familiars i amics per ajudar-los a passar les hores. La idea va agradar molt i van decidir treballar els espectacles cada vegada una mica més. Entre tots quatre, segons expliquen, pensaven la disciplina, assajaven els números, rumiaven el vestuari i la música més adequats, filmaven l'espectacle i, finalment, editaven el vídeo i l'enviaven a la família i amics.

A partir d'aquí, va sorgir l'oportunitat de presentar el projecte als Premis Zirkòlika i ara ha arribat la nominació a la categoria "Millor iniciativa per la promoció del circ". Dimarts passat, es van reunir tots els nominats a l'Ateneu de Nou Barris, a Barcelona, per la presentació dels Premis Zirkòlika 2020. Cal remarcar que la majoria de nominats als premis són companyies professionals que fa anys que es dediquen al món del circ. El dimecres, dia 23 de desembre, se celebrarà la Nit del circ al Mercat de les Flors on donaran els premis. Aquesta gala de circ la faran en directe per la Xarxa de TV locals. La gala també s'emetrà en directe per Youtube. 

Els Torrabadella Comellas són alumnes des de fa anys de l'Associació de circ La Crica - Berguedà. En els seus vídeos es poden trobar equilibris, malabars, teles aèries, acrobàcia i trapezi. 

 
Arxivat a