La Fira del Nadal de Cal Rosal tanca amb satisfacció per part dels organitzadors, les parades i el públic

L'edició d’enguany ha tingut un entorn més aconseguit, amb climatització, ambientació musical i il·luminació i decoració nadalenca

21 de desembre del 2020
Actualitzat a les 20:27h
Mercat del Nadal de Cal Rosal.
Mercat del Nadal de Cal Rosal. | Cedida
La segona edició del Mercat de Nadal de Cal Rosal ha tancat amb bona nota. Segons ha explicat l'Ajuntament d'Olvan en un comunicat, l'aposta per celebrar el Mercat en un sol cap de setmana ha estat encertada, ja que ha permès "organitzar molt millor l'espai, aconseguir un format més vistós amb moltes més parades i concentrar les activitats paral·leles en un format de màxima qualitat". 

L'edició d’enguany ha tingut un entorn més aconseguit, amb climatització, ambientació musical i il·luminació i decoració nadalenca. Les parades s’han ajustat a un producte adient per aquestes dates i el seu nombre s’ha vist augmentat, fent un recorregut de mercat molt més ampli que l’any passat. El concert de Beattles for Kids o l'activitat d'Un Nadal de conte han atret molt públic familiar.

El Mercat de Nadal de Cal Rosal també ha renovat la seva imatge, i ha treballat la comunicació d’una forma més exhaustiva amb molt bona resposta del públic assistent. "En un any marcat per la pandèmia no era fàcil ni tirar endavant l’organització de l’acte ni assegurar-se el bon funcionament de públic i parades que hi ha hagut. En aquest sentit, el suport de Protecció Civil ha estat fonamental per a la bona organització del certamen", han apuntat fonts municipals.
 

Productes al Mercat del Nadal de Cal Rosal. Foto: Cedida


Els organitzadors han volgut agrair a totes les parades que han fet confiança a l’organització i han decidit participar en el Mercat de Nadal. Igualment, s'ha llançat un agraïment "molt especial" a la Unió de Comerciants i Botiguers (UCIB) de Cal Rosal i Olvan per la seva activa participació en l’organització. "Ha estat un èxit aconseguit gràcies a la col·laboració entre la UCIB i l’Ajuntament d’Olvan, clau per tirar endavant aquest projecte", han apuntat.

Finalment, en el comunicat, s'ha donat les gràcies "al comportament cívic de la població" que ha assistit al certamen "sense incidències i complint les normatives establertes per prevenir la Covid-19".