Fins a 7 pacients ingressats i una defunció a l’hospital de Berga en els últims set dies

El repunt de casos arreu del país queda reflectit en les xifres de coronavirus a l'alça al centre berguedà

18 de desembre del 2020
Actualitzat a les 16:41h
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu)
Hospital Sant Bernabé de Berga (arxiu) | ADB
L'Hospital Sant Bernabé de Berga té actualment 7 pacient ingressats amb diagnòstic de Covid-19. Així doncs, el repunt de casos arreu del país queda reflectit en les xifres de coronavirus al centre hospitalari berguedà. L'hospital comarcal augmenta en dos pacients la xifra d'ingressats, ja que divendres passat eren cinc. En els últims set dies, el centre ha patit una defunció. La setmana passada no va registrar-se cap mort per coronavirus i fa 14 dies van ser dues les persones que van perdre la vida per culpa del virus.

El mes de novembre l'hospital va registrar 18 morts per coronavirus. El nombre de defuncions al centre des de l'inici de la pandèmia el mes de març se situa en 66. Durant aquesta setmana han ingressat 4 pacients per Covid-19 i s'ha donat una alta a domicili. Pel que fa als professionals sanitaris, la xifra es manté estable: n'hi ha 8 amb diagnòstic de coronavirus. 

El centre permet visites de 12.30 h a 13.30 h i de 18.30h a 19.30h a les plantes on no hi ha coronavirus, però ha de ser la mateixa persona per pacient durant 10 dies consecutius.
 
Arxivat a